Никой не иска с Мутрата Бандит, защото знае, аут е от политиката, завинаги! В чужбина токсичната ОПГ е пета политическа сила с 9 %. Във френски град е на дъното с 1 %. Само друг токсин – ДПС е готова да краде заедно с Мутрата. Капиталистите от БСП уверено вървят към 4-те %. За тях обратен път няма, защото са капиталисти, а не социалисти.

Изводите от поредните избори:

Никой не иска в коалиция с Мутрата Бандит, защото знае, че е аут е от политиката, завинаги!

Така се случи с абсолютно всички партии, които бяха в коалиция с тинята на комунизма – Бойко Борисов.

Най-големият бандит в историята на България използва и помита всичко по пътя си.

За 12 години на власт Мутрата разду администрацията, завладя кметствата в села и градове и това му гарантира първото място на избори, но само на територията на гнила България.В чужбина токсичната организирана престъпна група е пета политическа сила с 9 %. Във френски град гробарите дори стигнаха дъното – 1 % гласували за тях.

Само друг токсин – ДПС е готова да краде заедно с Мутрата.

За турците нормалността означава да секат горите и ги продават в чужбина. Да дерибействат в министерството на земеделието и туризма. Да слагат свои слуги, където е възможно. Това е схемата за нормалност на Амед Доган.

Комунистите от БСП уверено вървят към 4-те %. За тях обратен път няма, защото не са социалисти, а капиталисти.

За измамната партия Израждане или лошо или нищо, затова засега нищо.

За вотът в чужбина след часове ще изнесем много интересни цифри, които са срам за българите в целия свят и грандиозен успех за турците в Турция.


Подобни новини

Оставете коментар