Коментарите във Фейсбук за доктора Габровски от негови пациенти: Нагъл „професионалист“. Нагъл, надменен и груб човек. Мутрата може да номинира единствено себеподобен, в случая с бяла мантия. Габровски е собственик и съдружник в няколко фирми с лица свързани с Мутрата, … Прибрал е милиони от обществени поръчки.

Фейсбук е пълен с коментарите за Габровски от негови пациенти:
Нагъл „професионалист“.
Нагъл, надменен и груб човек.
Мутрата може да номинира единствено себеподобен, в случая с бяла мантия.

Подробности:

– Доволна съм от днешната номинация за министър-председател. По един странен и нездравословен начин. Тя само доказа мнението ми за номинирания като за нагъл, надменен и груб човек. Моля за извинение приятелите, които ме посъветваха и помогнаха да се обърна за професионален консулт към него. Такова отношение на лекар към пациент и родителите му видях за първи и, надявам се, за последен път в живота си. Последиците от тази кратка среща преди 6 години за нас все още са невесел факт. И пак 6 години не спирам да прекарвам през главата си целия ни диалог в кабинета на професора в търсене на някаква вина у нас – реплика, дума, настояване, които да провокираха последвалото отношение…

Алтемир Алексиев:
Някак си ми е странно?!? Кой истински професионалист си оставя професията и се завира в лайната…. Явно не е чак професионалист.Maya Shtarbanova:
Описаното от теб идеално кореспондира с представата за кандидатура на въпросната партия. Преди няколко месеца имах нуждата от неврохирург, който не само да е добър в професията си, но и да е човек, за да ме успокои и да ми вдъхне увереност, че някога ще спрат агонизиращите болки. Никак не си представям този човечен, мил, грижовен лекар да каже „да“ на подобно предложение.

Mihaela Petrova
Аз също няма да забравя единствената си среща с него. Меко казано нагло поведение от страна на уж професионалист…не искам да си спомням дори. Чудя се, нямаше ли друг човек, който да излъчат!

Kaloyana-maria Kanarieva
с всички пациенти се държи така

Dorothea Spasova
И вие ли? Чух го и от други приятели.

Mariana Mitova
Не е жертва, а помощник-мафиот:

Sa Ra:
проф. Николай Габровски — е собственик и участник в управлението на няколко фирми, и съдружник с интересни лица.
Една от компаниите на Габровски е бенефициент по ОП “Иновации и конкурентноспособност” за над половин милион лева.
Габровски е съдружник със С. Фурнаджиева, която участва в управлението на ‘Инвестор.бг” — собственост на “България он еър” (ТИМ), както и във фирма “Посока ком”, които са “усвоили” милиони левове от обществени поръчки за “самолетни билети” за държавни институции през последните години, като интересен пример е договор с “БУкгатртансгаз” за почти половин милион лева за миналата година!
В последното дружество, като член на борда на директорите и до днес си стои съпругът на Пи Ар Севдалина Арнаудова — ПР на ГЕРБ и Бойко Борисов.
Друг интересен договор е с Министерството на финансите за “осигуряване на самолетни билети за нуждите на министерството” за 2 милиона лева!
Още един пример — договор със Софийски университет за “осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж” за 250 000 лв. Ректор на СУ пък е един друг професор — бивш кандидат за президент на ГЕРБ — Атанас Герджиков!
“Посока ком”са усвоили и милиони от коронасубсидии и европроекти!

Александрина Тодорова:
Поредният непрокопсаник в политиката.

Ani Sarian
Не е ли разбрал че ще е герберска кукла на конци.Petrova Mariya:
Какво е станало? Кой е номиниран? 😊

Мария Гетова
Petrova Mariya проф.Габровски

Petrova Mariya
Мария Гетова не ми е познато това име😊 Благодаря ви!

Валентин Великов7
Мутрата Бандит може да номинира единствено себеподобен, в случая с бяла мантия.

Подобни новини

Оставете коментар