Какво е Рейки? Как ни помага и защо е полезна? Стрес, нерви, напрежение, вредни храни и енергии, и човек се срива. Оставате без желание за живот, потънали в депресия и десетки болести. И тук се намесва Рейки.

Какво е Рейки? Как ни помага и защо е полезна?

Повечето от Вас, са умни и начетени хора, но също така всички сме лъгани от политици, знахари, лечители, месии, спасители и за това много от Вас, са скeптично настроени.

Аз, няма да ви продавам нищо, нито ще ви рекламирам нещо!
Искам само да споделя, за истината, която открих.

Лутайки се между аптеките и лекарите си зададох въпроса:
– „Нали Господ, ни е създал по свой образ и подобие! Защо сме болни, все повече и повече?“
Така тръгнах по пътя на познанието.

Има много примери, че Рейки протича в нас и около нас! Спомнете си как малко дете се удря и се разплаква от болка. Майката го целува, гушка, държи си ръката на удареното място и всичко минава. Майките знаят за какво говоря.

Друг пример е горещото. Когато докоснете горещ съд и след това се хванете за ухото, забелязвали ли сте как болката изчезва, за секунди?

Представете си вашия автомобил цял ден се движи на кратки разстояния от по 50 метра.
Палите и гасите постоянно. Времето е студено и нямате дълги преходи или престой със включен двигател.
Акумулаторът на автомобила ви ще откаже и вие няма да можете да запалите. За да ползвате автомобила е нужно, някой да ви подаде стартов ток, за да запалите или нов акомулатор. Ако не вярвате, консултирайте се с майстор на автомобили.

Същото се случва и с човек.
Стрес, нерви, напрежение, липса на качествен отдих, вредни храни, вредни емоции, вредни енергии и човек се срива.

Оставате без енергия, без желание за живот, потънали в депресия с хиляда проблема и десетки болести.

Тук се намесва Рейки. Няма да ви обяснявам как и кога е възникнала Рейки, защото има предостатъчно информация в социалните мрежи. Ще ви кажа обаче, че Рейки действа като стартов ток и дава огромно количество енергия, за да възобновим живота си отначало!

За разлика от другите практики Рейки, дава директен достъп до енергията, която ни дава твореца.
Няма нужда от тренировки, медитации, дихателни упражнения или каквото друго се сетите. Просто си избирате рейкист, лягате или сядате и получавате личен контакт с чиста вселенска енергия, която е предвидена лично за вас!

Някои от вас, споделят, че се притесняват рейки човека, да не им бърка в мозъка! Няма нужда да се притеснявате. Това не е психотерапия или биоенерго сеанс. Тук рейки операторът е само проводник и няма касателство за вашите изживявания, усещания или размисли. Рейки операторът е обикновен човек, който има по-високи лични вибрации, които му помагат да ви помогне, да се свържете с Вселената и това, което е предвидено за вас.
Той е един вид духовник, който се моли за вас, вместо самите вие, за да получите необходимото.
Да! Вярно е, че изпадате в транс и медитация, но това е само за вас и ваше добро и никой друг освен вас, няма достъп до този енергиен канал!
Рейки операторът, не работи със собствена енергия върху Вас, за разлика от екстрасенсите например.
Рейкистът ви помага да осъществите собствена връзка с Вселената и енергията, която е предвидена за вас!
След като вече сте изградили канал за чиста енергия т.е. сте се подложили на рейки сеанс вие, започвате пътуване към първоизточника на живот. Получавате не чисто нова енергия и бъдеще, а енергията която сте загубили и бъдеще, което сами трябва да изградите. Ако сте разбрали по време на сеанс какви грешки сте допуснали до момента, заради които сте стигнали в това положение ие, можете да ги отстраните. Премахвайки грешките, ще премахнете и последиците. Половината проблеми и болести ще изчезнат.
В практиката си съм виждал много тежки и нелечими случаи, виждал съм и хора, на които дори диагноза не можеха да поставят. Сега с усмивка си спомняме за тези изпитания. Въпросът е да поискате и да действате за да се промените!

Източник
https://www.facebook.com/svetlozarminov/
#варна #рейки #учител #лечение

Подобни новини

Оставете коментар