Мутрата Бандит пак и отново сготви и сдъвка конкурентите си. Само и единствено Гешев може да му види сметката. Промяната вече не е промяна, Насрана е! Искаше Борисов в затвора, а спаси Бандита от затвора.

Мутрата Бандит пак и отново сготви и сдъвка конкурентите си.

Само и единствено Гешев може да му види сметката. Промяната вече не е промяна, Насрана е!

Бандитът изигра всички, защото няма да носи отговорност за политиката на новия кабинет. Само ще дърпа конците, защото нито едно решение няма как да мине без подкрепата му.

Насраната Промяна обратно, ще загуби значителна подкрепа на следващите избори, а те са през есента, за кметове и общински съветници. Тази глупост на Промяната Насрана ще им струва загуба на кметските избори в София и Пловдив, където се очертаваше да спечелят.След 9 месеца не е ясно накъде ще се врътне Бандита. Той на практика не иска да управлява. Иска Насраната промяна да се провали, като им даде властта, но само на хартия.

За всяко назначение в държавната администрация на високите позиции насраните ще тичат при Мутрата да искат благословията му, защото иначе няма подкрепа.

Абе изигра ги, с 200 км в час.

Единствено Гешев може да му види сметката. Записът, който извади мутрата Гешев доказва, че Мутрата Бандит Борисов е престъпник. Това обаче Гешефта трябва да докаже в съдебната зала.

Записът доказа, че и двамата са мутри. Гешев има предимство в това, че има властта да обвинява, но Бандита има парламента зад себе си, който трябва да му свали имунитета.
След сделката с насраните, това е вече невъзможно. Тоест Насраната Промяна на практика спаси Бандита от затвора, където искаше да го вкара.


Подобни новини

Оставете коментар