2035 г морето ще навлезе 3 км към сушата, ще стигне до Катедралата във Варна, писа в писмо до президента Румен Радев нострадамус Жуселино да Лус, който досега позна много събития за света и за България!!!

2035 г морето ще навлезе 3 км към сушата, ще стигне до Катедралата във Варна, писа в писмо до президента Румен Радев нострадамус Жуселино да Лус, който досега позна много събития за света и за България!!!

Бразилският Нострадамус:

30 километра от България ще са под вода, от Сърбия ще тръгне нещо страшно.

Наричат го Сънуващия пророк, защото вижда в съня си хора, събития, природни явления и катаклизми, за които предупреждава в писма. Сънува политици, кралски особи, популярни личности, актьори и обикновени хора, а след това пише послания, с които предупреждава за войни, катастрофи, болести, пандемии. Някои се съобразяват с предсказанията му, други не му вярват, а трети не се интересуват, ако нещо не ги засяга пряко.Жуселино Нобрега да Лус е феноменът, когото познава не само родната му Бразилия, но е популярен в целия свят с пророческите си сънища и писмата, които изпраща, за да е полезен на хората.

В България идва за трети път, а преди броени дни беше в Пловдив заедно с дългогодишната си приятелка Кармен Лазарова, с която се запознават в Бразилия чрез общи познати медиуми. За него тя издава книгата „Бъдещето на Земята 2022-2047“.

Да се срещнат с пророка в града под тепетата, дойдоха хора от Хасково, Димитровград, София, Стара Загора и Варна. Всеки с въпроси за здравето си и проблеми за съдбата на близките си.

Новият Нострадамус сънува 6 дни в седмицата до 9 сънища на нощ и през това време астралното му тяло пътува в други пространства и времеви континуум. Седмия ден не сънува нищо и съзнанието му си почива. Вижда най-вероятното бъдеще и чрез древноегипетска математика изчислява кога, къде и дори в колко часа ще се случи дадено събитие, обяснява дарбата си 63-годишният бразилец.

За пророчествата си Жуселино казва, че са два вида – в единия случай човек може да промени съдбата си, ако не отиде на мястото на очакван инцидент, промени датата на среща или отмени пътуване. Тези пророчества той изпраща с писма, а много от адресатите ги пазят, защото пощенското клеймо доказва, че предсказанието е помогнало на тези, които са му повярвали.Другият вид сънища са неотменяеми и той няма право да уведоми човека за тях, но може да ги сподели с трето лице.

„Моята мисия не е да плаша хората, а да спасявам живота на всеки, който поиска помощта ми“, обяснява днес пророкът и определя себе си като анализатор на бъдещи събития.

„Не съм нито ясновидец, нито магьосник. Само пиша писма, с които да помогна на хората да променят живота си“, споделя той. Целта му е да съдейства на всеки един да вземе информирано решение какво да прави с живота си и доколкото е възможно, да минимизира щетите от нещата, които не можем да променим“.

„Това засяга и природните катаклизми, които няма как да контролираме, но можем да не сме на това място по това времето, когато те ще се случат, например“, обяснява бразилецът. Казва, че една от любимите му мисли е на негов учител италианец: „Ако ти кажат, че след три години ще се удавиш, имаш три години време да се научиш да плуваш“.Сънуващият пророк обещава да се върне в България догодина по същото време. След това няма да може да пътува, тъй като ще има нов вирус – марбургска хеморагична треска, която ще започне от Сърбия и Испания през септември 2025 г.

Той вече е предупредил с писма правителството на Сърбия и министър-председателя на Испания, от когото вече има отговор. От Сърбия още няма.

Марбургската хеморагична треска е от семейството на ебола. Този вирус винаги е съществувал в Африка, но през 2025 г. ще нахлуе и в Европа. Вирусът ще се появи на определени места, като най-много ще засегне Испания и Сърбия.

В зависимост от разпространението му има вероятност да се превърне в пандемия през 2026 г. При него ще има по-висока смъртност, отколкото при COVID-19, някъде около 88% от заразените са обречени. Заразяването при нея става чрез директен контакт с кръв, секрети или тъкани от човек или животно, но също така е възможно предаването чрез вдишване на частици от изпражненията на африкански прилеп, а също и чрез повърхности.

„Неговата продължителност и щетите, които ще нанася на населението, ще е около две години и половина“, предупреждава пророкът.

Нобрега да Лус вече е изпратил писмо до Световната здравна организация (СЗО), както и до различни други организации, тъй като смята, че неговата мисия е да помага, като предупреди предварително за това, което предстои.Още през 2005 година той е предрекъл с писма, които е изпратил до много различни световни институции, и че през 2019 година ще започне ковид кризата. За пандемията, през която мина светът, той казва, че вирусът е взет от пространството и е допълнително разработен от хората.

Мълния отключва дарбата му на 7 години

Съвременният Нострадамус се ражда в градче до Сао Паулу в бедно семейство на католици. Въпреки че още като дете му се налага да работи, за да помага на родителите си, той успява да стане преподавател по английски език и литература, след което завършва и право.

През всичките години обаче Нобрега не спира да сънува и да дава съветите си в писма до хората, които е видял в сънищата си. Чичо му също имал предсказателни сънища, които обаче разказвал само у дома и пред близки.

Всичко започва, когато Нобрега е на 7 години. Един ден, докато играе с другите деца, в двора пада огнено кълбо, подобно на мълния. Изплашените хлапета хукват да се спасяват, а малкият Жуселино прегръща светещата топка и загубва съзнание.

Цяла година след тази случка момчето боледува, а майка му обикаля различни лекари, за да търси цяр за детето си. Когато става на 9 години, бъдещият пророк прави първото си предсказание, като предрича катастрофа, в която загива цяло семейство. Посочва с точност мястото в Сао Паулу, деня, на коя улица и на кой номер точно ще се случи нещастието, но никой не му вярва дори когато нещата се случват.Момчето обаче продължава да сънува и да разказва сънищата на майка си, която е силно вярваща и не гледа с добро око на това, което се случва. Води го при психиатри, свещеници, дори търси помощта на екзорсист, но сънищата не престават.

Когато е на 13 години, родителите му решават да го заведат при най-големия бразилски пророк и спиритист Чико Хавиер, който има написани 458 книги с обяснения за невидимия духовен свят, където хората се изявяват чрез духа и енергията. След разговора с момчето феноменът му казва: „Трябва да пишеш писма и да ги пращаш на хората, за да ги предупреждаваш за съдбата им. Който иска, нека те слуша. Първото писмо, което ще напишеш, когато се прибереш у дома и сънуваш сън, ще бъде с датата на моята смърт“.

Не след дълго момчето наистина има пророчески сън за медиума и му изпраща писмо с датата, на която ще умре. Това писмо Хавиер поставя в рамка в кабинета си, а смъртта му идва на датата, посочена от Жуселино.

Това е първото писмо, което момчето пише. Оттогава започва да известява хората за предстоящи събития. Владее, по собствените му думи, 38 езика. Пише писма до хората, които иска да предупреди, изключително на техния език. Прави го, защото не иска да се получи проблем заради неправилен превод.

Предупреждава принцеса Даяна, познава за войната в УкрайнаМежду известните личности, до които Жуселино Нобрега да Лус изпраща писма с предупреждения, са Майкъл Джексън, Стив Джобс, покойната кралица на Англия Елизабет II и до много други световноизвестни личности, за да им помогне или да ги предпази било то от болести, от катастрофи или заболявания. Пише дори до принцеса Даяна, с която се познавал лично.

„Запознах се с нея, когато тя беше на едно посещение в Бразилия. След това написах и й изпратих няколко писма, като я предупредих, че има реална заплаха за живота й. Не исках да умре, но тя сама взе решението да си да отиде в Париж“, разказва пророкът, който е убеден, че смъртта на Даяна не е инцидент, а е умишлено убийство.

Сред предсказанията, които са се сбъднали, са природни бедствия като цунами, изригване на вулкани, земетресения и т.н., за които е писал до съответните държави. Много от тези събития са отразени в световните медии, след като са се случили.

Той предсказва пожара в „Нотр Дам“, а по времето на СССР изпраща писмо, в което предупреждава за аварията в Чернобил, като е описал къде точно е техническият проблем.Сред последните най-значими пророчества на съвременния Нострадамус са войната в Украйна и тази между Израел и палестинците от Хамас.

Още през 2015 г. той изпраща писмо до руския президент Владимир Путин, в което му казва какво точно ще се случи и какви ще са последствията от конфликта.

„Писах и на Путин, и на Зеленски. Имаше възможност тази война да приключи още през юли.

При Ердоган бяха отишли две делегации – от Русия и от Украйна. Имаше подготвени документите за подписване на споразумение за прекратяване на конфликта. В последния момент обаче не са ги подписали.

Март-април следващата година обаче всички заинтересовани страни трябва да си преразгледат изискванията и интересите и да решат да прекратят войната. Това е реалност, защото всички губят и няма да има победител“, убеден е пророкът.

Бразилецът предупредил и Израел за предстоящата война с Хамас, която превърна Ивицата Газа в бойно поле.

„Изпратих писмо до правителството на държавата Израел, в което предупредих за нападението. То е публикувано през октомври в „Бъдещи пророчества, които ще се случат по света“, казва съвременният Нострадамус.И обяснява, че това е дълъг списък, който той прави в края на всеки месец за нещата, които е сънувал и ще се случат. Тези предсказания публикува на своя сайт, в който всеки може да влезе и да види какво предстои. Там той е описал точно колко ще са жертвите, колко ще са отвлечените, колко деца ще умрат. Според него основният проблем между евреи и палестинци е по-скоро икономически, отколкото религиозен, но най-вече вековна омраза между двата народа.

Вижда появата на „Промяната“, пише на Боян Петров да не тръгва към Хималаите

Заслугата Нобрега да дойде в България е на дългогодишната му приятелка Кармен Лазарова. Двамата се запознават в Бразилия покрай техни общи приятели медиуми. Започват да работят заедно, а Кармен написва книга, в която описва неговите пророчества, събития, които е предвещал и които са се случили, писмата, които е писал до известни личности, включително на царски особи, президенти, световни организации и популярни лица.

През 2019-а, когато за пръв път идва в България, на пресконференция той предрича няколко събития. Тогава обявява, че близките години парламентарните избори ще спечели съвсем нова партия. Всички предполагат, че това ще е тази на Слави Трифонов, но той отговоря отрицателно. Партията, която се появи, беше ПП.

На 26 юни 2019 г. е заведено писмо в деловодството на Президентството, в което известява Румен Радев, че може да заеме мястото на Борисов. Скоро след това започнаха мащабните протести в подкрепа на президента.


“Той обаче пропусна създадената възможност от Вселената, като прояви своята свободна воля да тръгне по друг път“, казва днес пророкът.

На 6 април 2017 г. той е написал писмо до Националния природонаучен музей. Част от него се отнася за българския алпинист Боян Петров, в което го предупреждава за лошото време и че с неговите здравословни проблеми ще изложи на риск живота си, ако предприеме експедиция до Шиша Пангма.

Описва дори, че другите участници ще се откажат и ще се върнат в базовия лагер заради влошеното време. После праща още 4 писма с предупреждение към Боян. Алпинистът ни обаче решава да замине и остава завинаги в планината.

За България новият Нострадамус казва, че е прекрасна страна, в която живеят хора, които се интересуват от духовния път на развитие на човечеството, и с радост идва тук, за да им предаде своите знания и информация.

„Това е най-привилегированата страна в цял свят като географско разположение и тя ще бъде най-добре в цяла Европа. Това ще помогне да се преодолеят всички катаклизми, които предстоят.

Това се дължи на българския дух. Вие сте една от най-положително мислещите нации и това е, което ви помага да оцелявате, но трябва да се сплотите още повече. България е много красива страна, с красиви хора, които имат стремеж за развитие. Тя е необходима в рамките на Вселената. Много важно е хората да израстват духовно и в същото време да съумяват да живеят щастливо.В България има много групи, които поддържат високо енергийно ниво, каквито са последователите на Петър Дънов, будистки групи, които направиха ново енергийно поле до София в Плана планина, където хората се молят и със силата на мисълта създават един по-добър свят.

До Лисичево група от българи в чужбина създадоха свещена гора със силна енергия, където хората могат ходят и да се молят. Това е много важно, защото всяка молитва е изпращане на положителна енергия, която зарежда. Групата на Никола Рахнев си е поставила задачата да привлече съмишленици, които да засадят 1 млн. дървета на мястото на изгорелите от пожари, и тези положителни енергии държат България.

Вие сте единствената държава, която ще може да запази 70% от географската си територия. Ще има държави, които ще загубят цялата си територия, и причини за това ще са не някакви войни, а глобални климатични проблеми. Трябва да се работи повсеместно за мир и съхраняване на природата, защото иначе предстои тотално унищожение“, предрича сънуващият пророк.

Направил е нова карта на България как ще изглежда страната ни след катаклизмите – къде и кога ще има земетресения, как ще се променят границите й.

В писмо до президента Румен Радев от 26 юни, цитирано в книгата на Кармен Лазарова, една от точките гласи: „България ще се сблъска с проблеми по морския бряг. На 16.06.2031 г. морето може да нахлуе повече от 3 км във вътрешността, а на 21 август 2035 г. водата може да стигне до 30 км навътре“.

В същото писмо пророкът предупреждава, че еврото може да се срине на 13.09.2024 г. и Франция и Италия да последват Англия, което ще доведе до размирици в България и други страни от Европейския съюз (ЕС).


На срещата в Пловдив Жуселино Нобрега сподели, че има нагласа в българското правителство да се направят някакви промени и компромиси, което да го задържи, но това зависи от всеки един негов член.

Пророкът предупреждава, че до 30 декември 2030 г. управляващите трябва да намалят бедността в страната и да се справят с безработицата, проблемите с храната, здравето и водата за населението, преди да настъпи кризата от 2034-2035 г., когато вече ще е трудно тези проблеми да се решат.

Рецепта срещу марбургската хеморагична треска

Според феномена всички грипни вируси се лекуват с билката андрографис, а марбургската хеморагична треска се лекува с билката памуклийка. Билките и комбинациите от тях, които препоръчва Жузелино да Лус за лечение на грипни заболявания и инфекции, причинени от вируси, които се разпространяват по въздуха, и дори СПИН, са:

Чай от див анасон

Гуако – билка от Южна Америка, която предотвратява образуване на съсиреци и може да се замени с куркума и черен пиперДжинджифил

Поточарка/или кресон

Чесън от таити и лимон

Витамин С

Витамин В комплекс

Магнезий


Подобни новини

Оставете коментар